Rally

Min lilla  söta ”Yoda”

Unique Treasure Fire Walk With Me ”Rally”

Född: 14-03-2013

Uppfödare: Nina Rautio (Kennel Unique Treasure, Finland)

Rally är min första Lundehund  o omplaceringshund så hon flyttade till mig  2015 

Mamma åt Fancy-kullen (2016)
Mamma åt  Goa-kullen (2019)


Klicka här för att se Rallys stamtavla på Pawpeds

Titlar:
FDI (2015)

Hälsa:
Patella: UA
Ögon: UA (05-03-2015)
Höfter: Grad A
Armbågar: Grad 1

I slutet av 2015 så fick Rally flyttade hem till oss då hon och den andra hunden Dee hon bodde med inte kom överens. Rally gillar inte stora hundar, dem gör henne osäker. Rally & Clara är som gjorda för varandra, dem växte ju upp tillsammans & det finns inte nån som skulle kunna Clara’s plats i Rally’s hjärta.

 
Rally är som en lite virvelvind som svischade in i våra liv och har tagit våra hjärtan med storm.  Hon är glad, framåt, och snäll tjej, som charmar allt & alla, när hon var mindre så älskade hon människor, även dem hon inte kände & speciellt barn. Hon är full av energi, bus och lekfullhet och som alltid väljer en rolig lek framför allting annat – oavsett om det handlar om att kasta boll, kampa med en leksak en liten stund innan hon tröttnar eller träna något roligt.

Hon är en dam med mycket egna åsikter,  hon gör inte saker om hon själv anser att hon inte tjänar på det. Så ibland får man anstränga sig för att övertala den lilla räven att göra som man själv vill.
Hon älskar långa promenader, allra helst i skogen tillsammans med sin bästa kompis Clara. Hon är expert på att hitta ätbara saker & då funkar inte alltid inkallningen…
Rally bor här hemma med oss och är sällskapsdam till vardags men för även vara med o köra blåbärstävlingar i agility, träna trix.

Mentalitet:

BPH: genomfört 23-07- 2016  (se protokoll och spindeldiagram nedan)


Exteriör:

Ej exteriörbedömd.

Avel:
Rallys första kull är Fancy kullen tillsammans med Eriksro Prince Caspian , där hon fick 3 valpar 8-02-2008  hos Kennel Super Magic.

Rallys andra kull är Goa kullen tillsammans med Lyrypa’s Nico, där hon fick 2 valpar 17-07-2019 här hemma hos oss på Kennel Dream Hippo