Våra Tikar

Våra Tjejer

HIPPO

Hippo är skönheten som skulle offra sin högra tass för min skull. Hon följer min minsta vink och är mig hack i häl vart jag än går – en riktig liten “svans” åt mig. Hon vill alltid vara nära och ju närmare desto bättre, hon skulle gärna krypa in under huden om det gick för det hon älskar mer än allting annat är mys, gos, kramar och pussar. 

Läs mer >>Läs mer >>

 

RALLY

Rally är en liten stjärna. Glad, framåt, snäll och tuff tjej som har tagit våra hjärtan med storm. Hon är full av energi, bus och lekfullhet och som alltid väljer en rolig lek framför allting annat – oavsett om det handlar om att kasta boll, kampa med en leksak eller träna något roligt. 

Läs mer >>

 

fb468bae-a119-49ec-86c6-53bf5ff8a0eb3

Lix

Lix har ett sprudlande positivt sätt och är mitt alldeles egna lyckopiller. Hon är en riktigt glad tjej som är full av energi och bus. 

Läs mer >>

 

257

 CLARA

Clara är en liten stjärna med ett stort hjärta. Glad, framåt, snäll, tuff och omhändertagande tjej som har tagit våra hjärtan. Clara är våran alls ”moster” Clara som tar hand om allt och alla… hittar hon en fågelunge så är den hennes bebis och ska tas hand om o tvättas o grejas med. Hon är full av energi och säger aldrig nej till lek eller träning. 

Läs mer >>

 

 

 

 

Det var allt, tillbaka till sidans topp!