Agillity med lilla Clara

Igår kväll så följde jag med Malin till skuttberget för att testa på att köra agility som tävling. dom hade något där som hette träningstävling i agility, det var visst norskar som hade agility läger en vecka på skuttberget och bjöd in alla till träningstävling 2 måndagar i rad….. Jag testade att köra med min blandras Clara o hon var jätte duktig trots att jag inte var så duktig på att leda henne runt banan men som sagt det var min första gång så jag är glad o väldigt stolt över Clara. Malin skulle köra med Rally men valde att inte göra det då det började åska och regna ännu mer…. och tur var nog det för när vi kom ut på stora vägen så öppnade himlen sig och det började panikregna, blixtra o åska… det var grymt mycket vatten på vägen o man såg inget framför sig så det gick i snigelfart hem haha ? så tur var det nog att vi åkte.

Claras agility film

Det här inlägget postades i 2017, agility, Clara, skuttberget, träningstävling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *