Gotland dag 3

 

Sovmorgon…. länge… jo jo jo.

nä det här går inte… nu får vi ta o komma igång o hitta på något. Det får bli en shopping dag i Visby utan hundar 🙂 .

Det är så fint på shoppinggatan innanför murarna, så mysigt att lunka omkring där o bara insupa atmosfären och gå å fönstershoppa lite grann. Tror att vi gått in o ut i alla affärer som fanns på shoppinggatan haha…

Jag måste hitta snapsglas som är typiska för Gotland för min son samlar på snapsglas från ställen som jag varit på. Jag hittade 2 st jätte fina med gotländska flaggan på.. tror att dom kommer att blir uppskattade av sonen.

Jag har med mig en sån fin mugg och fleecefilt hem från Gotland 🙂

 

Kolla in den snygga fleecefilten som fick följa med hem också….

 

Efter våran shopping så fick det bli pizza och sen hem o mata hundarna och ta en promenad med dom innan det är dags att ta en nu tur, denna gången med hundarna.

 

Turen slutar vid utkiksplatsen Högklint där vi ska stanna o se på solnedgången med en massa kort 🙂 . Det är så vackert här… vilken utsikt ut över havet, det är helt otroligt.

som sagt så tog vi en massa kort här… jag ville ha kort på mig o hundarna så jag är med på nästan alla kort idag, jag som inte ens gillar att va med på kort 😀

Jag och hela min fina tjejliga

 

Lilla söta Lix

 

Min fina Hippo

 

Älskade Clara

 

Våran gremlins Rally

 

Underbara Rally

 

Clara

 

Rally

 

Hippo

 

Clara

 

 

 

 

Det här inlägget postades i 2018, Clara, gotland, Hippo, Lix, Rally, solnedgång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *