Lugn dag….

 

Vilken början på dagen, jag vet inte hur jag ska orka längre med denna värk o onormala trötthet. Benen, fötterna, armar, händer värker o känns tunga o stumma. Jag är så sjukt trött o sliten o det känns som att livet är som över, om det ska fortsätta så här. Kommer ibland inte upp ur sängen själv o ska jag ta upp något från golvet så får jag ta tag i något för att komma upp. Jag är så ledsen just nu…? Jag blir fåordig o drar mig undan det sociala. Så är det väl att leva med Fibromyalgi… Tänk om jag fick sova en hel natt istället för ca 3 timmar.

Idag blir liksom Måndag o Tisdag en lugn dag hemma med hundarna och inte göra så jätte mycket… Jo… Malin o Zoom kommer över en stund för att umgås lite grann men det blir ingen jätte aktivitet.

I morgon är dagen med stort D då får jag veta svaret på en fråga som jag har undrat över nu i några veckor… Å tycker mig se massor av tecken, nej det gäller inte mig som person…  Jag vill inte säga så mycket just nu om det inte finns något där, så inte fler än jag går här o hoppas. Å jag ljuger om jag säger att jag inte hoppas…. för det gör jag verkligen.

Hoppas hoppas hoppas… men förnuftet säger att det inte finns något att hoppas på.

men tills jag vet säkert så hoppas jag ändå….

 

 

Det här inlägget postades i 2018. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *