Bad i Alster

Idag åkte jag, Malin å hela hundligan ut till Alster där hundarna fick bada. Tyvärr så hade dom gjort kohagen större så den gick över hela ängen istället för att sluta vid fågeltornet som förtur. var det så äckligt där, det låg kobajs överallt. Å det luktade verkligen kobajs! Men ut till vattnen längst ner på hagen och i vattnet med alla hundarna i hälarna… hundarna var nöjda med att få bada o rulla sig i kobajs & det var huvudsaken. Går ju inte att göra så mycket annat i den här värmen.

En badande Lix full med kobajs Men söt ändå

 

Hippo plaskar gott

 

Rally håller på å skakar sig i vattnet, ser helt tokig ut

 

Min vackra Clara

 

När vi kom hem så blev det direkt i dusch för oss allihopa! Det behövdes verkligen för alla tjejerna stank kobajs. Efter duschen så blev det lite torka pälsen röj här hemma, upp i soffan, ner på golvet, ut i köket o rulla på mattan o runt runt runt som små tokar i hela lägenheten?

Lix

 

Oj så Lix badar

 

Rally får avsluta dagen med sin vackra somriga bild. Hon försöker att plocka näckrosknoppar, hon tror det är bollar

Rally

Vad som händer i morgon får vi se i morgon

Natti natti

Det här inlägget postades i 2018, Alster, bad, Clara, Hippo, Lix, Rally, tjejerna och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *