På väg på nya äventyr…

 

Japp… då är vi på väg igen… denna gången styr vi mot Finland o Kuopio för att ställa ut i Sawo dog show 2018. Det ska bli så spännande.

bilen är färdig packad och alla 3 små hundar är inlastade i bilen och nu så åker vi mot stockholm och båten.

Väl framme i Stockholm så stannade vi till en snabbis hos mina föräldrar för att hämta regnkläder och ta upp en liten båt beställning som dom ville ha samt att hundarna fick komma ut o röra lite på sig innan vi ska skulle fortsätta våran resa till båten och checka in.

vi kom fram till båten kl 15 och fick åka på direkt… så skönt… plocka ur min lilla väska och alla hundarna så vi kunde leta rätt på våran hytt.

väl i hytten så lämnade vi våra saker och sen så gav vi oss av för att hitta ”Kisslådan” åt hundarna på däck 8. Hippo o Lix var inte alls imponerade av den… den luktade massor av urin så dom ville inte ens går nära. så det blev att dom kissade på självaste golvet ute på däck… inte rätt men vad ska man göra när dom inte vill kissa i den där lådan?

En olycklig Hippo ska försöka kissa i lådan men den luktar äckligt.

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spännande att titta ut från däck.

 

Nu blir det att gå å hitta något gott att äta min mage kurrar som hejsan, sen blir det väl lite spel med Malin.

 

 

 

Det här inlägget postades i 2018, finland, finlandsbåt, Hippo, Lix, sawo dog show, utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *