Äntligen fredag o dag 1 Sawo dogshow

3.8.2018 sawo dog show kuopio, dommare Auli Haapiainen-Liikanen

Mjöskastellets Dage (Zoom) ck, cert, BIM & Super Magic’s Fancy Moon (Hippo) ck, BIR

 

mm… inte så gott att gå upp idag när klockan ringde men det gick bra ändå eftersom jag vet att det är utställningsdag .

Det var spännade att se om vårat tält stod kvar när vi kom dit i morse men det gjorde det… det hade vikt ihop sig men det stod kvar på sin plats o Zooms bur var kvar i.

Det är en varm varm dag så det blir med all säkerhet åska idag tror jag. På med kylvästar på tjejerna och in med kyldynan i kärran och nu så är det bara att vänta på våran tur…

Min tjejer var så duktiga i ringen, svansen upp o bra attityd och mycket bra koll på sin matte

Whoo hoo… Lix fick ett cert  det var det jag ville att hon skulle få, det innebär att när hon tar sitt sitta cert i sverige nu så blir hon både svensk o finsk champion precis som sin syster.

Zoom fick också ett cert o BIM så samma gäller även för honom… ett cert till när han fyller 2år så blir han svensk o finsk champion… duktiga lilla kille .

Hippo glänste idag och blev BIR  hon var sååå duktig…

När vi skulle gå i stora ringen så öppnade sig himlen och regnert bara öste ner…. Hippo såg ut som en dränkt råtta o det gjorde även matte kan jag säga  Men hon var så duktig, hon sprang så snällt brevid mig i ringen trots allt regn… vi åkte ut direkt i stora ringen men jag är sååå stolt att hon gjorde ett försök o sprang trots regn o Hippo hatar regn så det säger mycket.

                           Hippo BIR                                                              Lix med sitt Cert

 

Dagens resultat för alla lundehundar.

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i 2018, finland, Hippo, Lix, sawo dog show, utställning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *