Sawo dog show dag 3

Sista dagen… Å vi hoppas på att våra 3 lundisar placerar sig bra

det blir den längsta dagen nånsin klockan 14.30 och vi hade ännu inte kommit in i ringen… men strax innan 15 så var det äntligen våran tur… båda tjejerna gick så bra, bra attityd, närvaro och tyckte det var roligt trots den galet varma dagen.

Idag hände något annorlunda…. Lix slog Hippo :O eller ja hon slog alla lundehundarna och blev BIR mot sin pappa Unto som vinner allt… woohoo så stolt o glad att lilla söta Lix slog dom alla 😀 jag blev så chockad måste jag säga haha…

Super Magic´s Fancy Star ”Lix” BIR & Mjöskastellet Ask ”Unto” BIM

 

Lilla Lix med sin fina rosetter

 

Dagens resultat

 

Sen var det att snabbt plocka ner vårat läger och stoppa in allt i bilen så vi skulle hinna med i stora ringen, men det gick inte så bra där för oss tyvärr… jag hoppas att jag nån gång får en placering i stora ringen det skulle va så kul?

I morgon är det dags att åka tillbaka till Helsingfors och båten mot Sverige igen… ska bli skönt att få komma hem, ska då aldrig mer boka en ombyggd jordkällare att bo i. Den var fin o mysig men det var fuktigt o kallt där… så jag fick ont i halsen. Så det ska bli gott att få sova på båten i morgon i värmen och en torr säng haha

Det här inlägget postades i 2018, finland, Hippo, Lix, sawo dog show, utställning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *