Vi har fått valp… vårat lilla Mirakel är född.

Både tidsmässigt men även beteende mässigt för i natt har Rally varit jätte oroligt eller rastlös på ett normalt sätt inför en valpning. Hon har flåsat mycket ”tittat på” oss mycket hela natten och helt gå ut.

Rally väcker mig vid 07.00 och gnäller… vi går ut och kissar och då ser jag på henne att det börjar komma värkar. In och installera rally i lådan där hon bäddar runt som en tok och så kommer krystvärkarna

Hon krystar o krystar  och jag ser nått som tittar ut ut vulvan en lite bit, men så börjar Rally och slicka  och slicka ännu mer och det försvinner in igen. 

Efter en timme så ringer jag veterinären då hon inte längre orkar krysta mer fast hon har fortfarande värkar och så är hon väldigt orolig o gnällig… Vi får åka in till Evidensia och vi röntgar hennes mage där vi ser att det bara finns en valp där inne och den ligger rätt men i sätesbjudning.

vi bestämmer att sätta dropp på Rally och hoppas på att värkarbetet kommer igång mer och så får rally mat med mer energi i och jag får frukt o en cola… dom är så underbart snälla o omtänksamma på djursjukhuset. 

 

kl 09.00 föds en pigg och alert  tik valp i sätesbjudning på 180g med grymma röstresurser.

Djursjukhuset lägger ut bilder på vårat lilla mirakel på deras instagram  

 

 

Mor och Dotter mår toppen bra  ❤

Det här inlägget postades i 2021, Rally, Rallys valpar, valpar. Bokmärk permalänken.

5 svar på Vi har fått valp… vårat lilla Mirakel är född.

  1. Emanuel skriver:

    Oj vilken upplevelse! Stort grattis till den lille!

  2. F.Johansson skriver:

    Grattis till Rally med dotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *