När det inte blir som man tänkt sig…

klockan 07:00 så sitter jag o Malin i bilen på väg mot Askersund och utställningen som jag hoppas på att lilla Lix ska få sitt sista cert…

vi slår lägger med Annelie, Jenny o Siv och sen går vi å tittar på Annelie när hon ställer lilla Hulda på griffon specialen.

Sen är det äntligen dag för våra älskade lundehundar… å fattar ni??? kolla min tjej…. hon blev Svensk o Finsk champion idag ❤.

Super Magic’s Fancy star ”Lix” blev SECH FICH CERT BIM Domare: Gunilla Skallman

BIR Eriksro Frostiga Sigge-Snygg ”Sigge” & BIM Super Magic’s Fancy star ”Lix”

Ibland är det bra att ha en till två reservplaner när det inte blev som det var planerat… inga valpar o inget Degeberga men jag är glad över min reservplan 2.

Så kul att Lix äntligen fick sitt sista cert,
Min lilla prinsessa ❤

Det hände mer roliga saker idag… Annelie kom BIS 2 i uppfödargrupp så otroligt roligt, o jag fick den stora äran o vara med o dela dena stora stund med henne då jag fick vara handler åt fina charlie. Gick från strora ringen med ett stort leende på läpparna dels för Lix och dels för annelis uppfödargrupp.

När vi kom tillbaka till vårat läger så började det droppa så det var att var supersnabb att plocka ner allt innan regnet kom… å det kom precis när vi var klara o skulle gå så öppnade sig himmlen och vi vart dyblöta… vi såg ut som dränkta små råttor hela högen. Jag var blöt in på kroppen.

Men vad gjorde det… leendet som vi fått den här dagen kunnde inte ens detta skyfall tvätta bort

(C) Siv Kvarnström

Det här inlägget postades i 2018, Askersund, champion, Lix, utställning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *