Hjärtat blöder…

Idag hände det som absolut inte får hända i mitt liv en av hanvalparna dog i min famn endast 3 veckor gammal, våran lilla mörka Bandit är nu borta… 

Våran lilla Bandit ♥️

Vi vet inte riktigt vad som hände… han blev slö o sluta äta i onsdags natt så jag o Malin åkte till mjölnäs djurklinik med honom tidigt i torsdags morse. Han blev uppvätskad och hemskickad under noga uppsikt o mat varannan timme…. under natten blev han piggare började gå runt o kuttra. I morse kl 9 vände det drastiskt från jättebra till superdålig o jag o malin åkte in akut med honom där han blev röntgad o uppvätskad. På röntgen såg dom att han hade som en blockering i luftstrupen som dom tror att han har varit för glupsk och glömt svälja o fått maten i fel strupe som blev blockerad. Hemskickad med medicin som ska vidga luftrören o ta bort stoppet. När jag kom hem tog jag upp honom för att fixa med mediciner men längre hann jag inte… Han dog direkt när jag tog upp honom klappade över
Kinden.

Jag har inte sovit på 2 dygn då jag har haft denna lilla kille under lite extra uppsikt.

Hjärtat går i tusen bitar när man förlorar dom… å tårarna rinner ❤

Dom 2 andra småttingarna är det ingen fara med… dom har börjat att busa lite smått o skutta omkring. 

Bandit ♥️
Det här inlägget postades i 2020, Bandit, Lix valpar, Okategoriserade, valparna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *