Promenad innan regnet

I eftermiddags så blev det en promenad med Malin runt klasmossen så hundarna skulle få röra på sig lite grann… Vi gick sakta för Lix tyckte det var jobbigt o behövde vila mellan varven.

När vi är på väg tillbaka hem så ser vi att himlen blir nästan alldeles svart och det betyder att vi får skynda oss hem… Inte för regnets skull utan för Hippo som är rädd för åska.

Självklart så blev det så att Lix orkade inte gå utan ville vila lite. Så jag fick bära henne en bit, sen ringde jag William o vad han komma o möta oss så han kunde hjälpa mig med antingen Hippo eller Lix. När vi kom ihöjd med Coop så kom William Lix egen taxi hem ?. Vi han precis hem innan himlen öppnade sig o regnet och åska kom, vilken tur oss. Hade varit jobbigt för mig att bära hem 2 tjejer o ha 2 tanter i koppel ?

Resten av kvällen blir blir nu lugnt i soffan o leta efter bilder som jag ska ha på ett mobilskal, det värsta är att jag inte hittar något som jag gillar tillräckligt mycket för det…

Så vi får se vad jag lyckas hitta ikväll eller om det får bli plan b att bara köpa ett vanligt svart skal ?.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *