Lundehundsträff i Gottåsa

Under helgen så har jag, Hippo o Clara varit på lundehundsträff i Gottåsa. Hippo o Zoom blev så glada o lyckliga över att få träffas igen. Dom har något speciellt band dom där två…

Fina Zoom ❤

Clara o Zoom

Vi har haft en jätte mysig helg o träffat massa lundehundar & deras trevliga ägare. Jag älskar att åka på dessa lundehundsträffar i Gottåsa.

Det var ca 20 lundehundar & 3 udda hundar som dök upp på våran träff.

Jag hade också med mig lilla Clara som är en blandras mellan tax/bodercollie… så Clara har ”lekt lundehund” och har lekt med dem andra lundisarna.

i lördags så var det lunderace och då kom Hippo o jag 3:a det var bra kämpat av oss i värmen ?

Sen fick dem andra udda hundar spring ett eget race… det var Clara (blandras), Yori (Tollare) och Zeke (Schäfer) på skoj. Dom alla tre tyckte det var kul o springa dom också…

Vi hade andra aktiviteter också som nosework. Det var kul att få lära sig lite grunder om nose work, sen fick Hippo o Clara vara med på äggletning… vilket Clara var expert på ? hon hittade ägget direkt och tog med sig det till sin plats där hon åt upp det. Hippo tyckte inte att äggletning var något roligt alls.

Hippo fick också gå ett blodspår… som hon med perfekt… hon tyckte det var så roligt o spännande att gå spåret och få leka med klöven när hon hittade den men i slutändan så var mattes godis det bästa ändå haha.

Clara fick också pröva blodspår och gjorde det också väldig bra men inte riktigt med samma entusiasm som Hippo men hittade klöven och gnagde på den.

Hippo sover i mattes knä ?

Jag ångrar inte att jag åkte dit. Vi har varit ute från tidig morgon till sen kväll & varit sociala.

Precis när vi satte oss i bilen på söndag för att på börja våran färd hemåt så började det regna… så vi har verkligen haft tur med vädret den här helgen

Clara o Hippo

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *