fotografering i blåsten

Malin o jag åkte till Skutberget och fotade oss och hundarna i blåsten vid vattnet. Tyvärr så blev alla kort på mig jätte dåliga… det är hår i hela ansiktet så man ser i princip inget alls av mitt ansikte, så jag blev lite besviken när jag såg korten på mig. 

Det var så fint att fota där… bakgrunden var perfekt. Jag får nog ta mig dit nån dag igen och göra om fotograferingen tror jag.

 

 

 

I morgon blir det en skogspromenad på 3 km om det inte regnar… kan va skönt för tjejerna att få springa lite löst o sträcka ut sig lite grann när det inte har blivit så mycket långa promenader pga värmen. 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *