Ytterligare en dag med bad

Även idag på eftermiddagen så åkte jag o Malin iväg med alla hundarna o badade… Det var jätte skönt i vattnet o idag hittade vi en bättre plats för att komma i o ur vattnet som började med ruchelkana ner i vattnet på en hal sluttande sten ? väl i vattnet så simmade vi mycket o ville inte riktigt gå upp för det va så skönt, bara att det kom ett stort sjöodjur som heter Yori och han hade fått för sig att han skulle upp i famnen på mig i vattnet där jag i bottnade så då försökte han krypa upp på ryggen ? det hjälpte inte att försöka styra undan honom han kom bara tillbaka igen haha. Han vill va väldigt nära när man badar. Lix precis som igår ville inte bada utan höll sig på land i skuggan o flämtade massor. Hippo är ett steg närmare till att bli bad hund idag så stod hon med vatten upp till huvudet o gnällde för jag simmade iväg från henne… Det är det värsta som kan hända Hippo att hennes älskade matte försvinner utan henne ? nu är det bara det sista lilla tjejen kvar för Hippo o simma iväg, hon är så duktig min lilla räv. Clara och Rally precis som igår badade som små tikar och tyckte det var jätte skönt i vattnet. Nu ligger dom alla 4 o njuter med ett var sitt revven efter att ha ätit mat.

I morgon bitti så åker vi till Gottåsa på lundehundsträff ? det ska bli så kul. Får mig så blir det denna gången Hippo o Clara som följer med på träffen. Så vi ska börja att packa ihop det vi ska ha med oss så allt är klart till i morgon.

Rally badar
Clara o Rally gör sig redo att hoppa i
Clara hoppade i och Rally ångrade sig i sista minuten.
Rally
Rally
Clara
Clara
Rally o Hippo
Jag o Clara simmar
Jag o Clara
Jag o Clara simmar
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *