Vi har badat…

Jag har tagit året först bad… Helt otroligt. Jag brukar ha vad massor vi den här tiden av sommaren men inte i år… Det var skönt i vattnet när jag väl kom i ? jag fick sällskap av Clara som kom ut simmande till mig 2 gånger innan hon la sig på en sten på stranden o höll vakt där ifrån. Hippo stod på stranden kanten o visste inte hur hon skulle bete sig för att ta sig ut till mig utan av bli jätte blöt, tillslut så halkade hon i vattnet så hon blev blöt på ena sidan. Rally sprang omkring o letade mat medans jag simmade o när vi kom upp o började kasta pinnar till dom i vattnet så vaknade rally till liv o ville va med o leka… Det var svårt att hitta pinnar så rally hjälpte till o letade vara att hon hittade pinnar högst upp i ett träd som hon ville ha? så kollade hon på mig precis som matte jag har hittat en bra pinne, hämtar du den år mig?

Rally hittade en jätte bra pinne som hon ville ha ?

Tror att alla hundar tyckte det var skönt o bada också… Eller ja alla utom Lix som gick på behörigt avstånd till vattnet för att inte råka bli utkastad av mig eller i puttad av nån av hundarna ? men i slutet när vi skulle hem så gick hon allt i vattnet o badade tassarna i alla fall haha

Clara
Clara
Rally, Hippo o Clara
Hippo
Lix
Vi har badat ?
Clara o Rally

I morgon blir en ny dag med bad mot kvällen om vädret är bra… Vilket vi hoppas på då det var så gott o bada.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *