Det blev en riktig fotobomb i skogen

I dag så har min matte fått en knäpp… hon väckte oss tidig enligt mig, redan kl 8 och tyckte att vi hundar skulle äta frukost och gå morgon promenad.

jag tyckte det var pest och pina då jag brukar få sova till 9.30 oftast…. men sen sa hon vid 10.30 att vi skulle åka till skogen och fotografera med Malin o Yori. Skogen är alltid jätte kul så jag sprang fram o tillbaka och hade super koll på matte så hon inte skulle glömma mig hemma.

så kom Malin och till min stora förvåning så hade hon med sig sin pappas blandrasvalp som skulle få dela bur med mig till skogen och det hade väl gått bra om inte valpen skulle försöka springa runt i buren först… så jag sa till honom på skarpen att när vi sitter i buren så sitter vi stilla och då lyssnade han på mig och la sig ner.

så kom vi äntligen till skogen och matte släppte ut oss lösa men så fick mamma Rally syn på en hund med sin husse o matte och började skälla. Då började ju självklart jag och Hippo också att skälla o sprang fram tll hunden och skulle va jätte tuffa men det var inte så roligt för matte kom skrikande och var jätte arg på oss alla 3 och sa att vi var dumma som inte kunde uppföra oss o så satte hon koppel på oss. inte så kul när matte blir sur… så vi alla 3 satte oss ner och vart små söta änglar som bara väntade på att matte och Malin skulle bli klara med kameran.

nu fick vi äntligen gå ut i skogen och det riktigt spritter i min små ben av glädje. Jag och Hippo sprang runt och busa en stund innan vi började utforska skogen runt matte… det gäller att ha koll på henne och så så att hon inte försvinner, det är väldigt tröttsamt ibland tycker både jag och Hippo. Mamma Rally springer bara runt och vill ha godis så hon klättrar upp på allt hon hittar stubbar, stockar och stenar haha?

och så är hon en riktig foto apa… hon och moster Clara vill vara med på alla kort hela tiden för dom säger att man får godis då. Jag tycker att det är tråkigt att va med på kort för dom tar så lång tid på sig och så måste man sitta jätte stilla under tiden.

Matte ville fota mig på en stubbe men jag tyckte det var så tråkigt för jag ville hellre vara med dom andra som letade godis i mossan men jag fick inte för matte, jag försökt gå dit 3 gånger men sen gav jag upp och gjorde som matte sa men jag var inte glad så matte fick prata köttbullar så då drog jag fram öronen för en lite stund.

efter skogen så åkte vi hem och la oss på soffan och sov lite middag… sen tränade vi lite trix med matte.

så nog om mig nu så får ni titta på alla fina kort från skogen. Nästa gång så får nog matte eller nån av dom andra skriva i bloggen för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer…

// Lix

Hippo

Hippo


Lix

Rally

Rally

Clara

Clara

Yori

Yori

Zicco

Zicco

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *