Sävsjöleden

Så idag blev det äntligen av – Sävsjöleden, en vandringsled på 9 km i medelsvår & svår terräng! som jag har väntat på denna vandring ? Men jag hade ingen aning om vad vi gav oss in på… för herre gud vad tufft det var på vissa ställen, ett av dom värst ställena var flotten… som vi fick slita för att ta oss över med den… den var så grymt tung att dra iland men vi lyckades!!? Vi kunde ha hundarna lösa större delen av tiden så dem var supernöjda!? det var inte alls mycket folk i leden idag, vi träffade bara på en man och så hade vi ett äldre par bakom oss så man kan säga att vi hade tur med val av dag. Leden gick runt en sjö så det betydde att hundarna kunde bada så mycket dom ville och det utnyttjade Clara o Yori fullt ut. ? Jag måste säga att jag är grymt stolt över mig o Malin ? att vi lyckade genomföra det här… vi var alla så duktiga, jag trodde att vi aldrig skulle klara det för ett flertal tillfällen höll vi båda på att ge upp. Jag är även stolt över alla våra fina hundar som aldrig gått så långt förut eller i så blandad terräng.. den innehöll att från klättring upp o ner, krypa under o över stockar, grusväg o smala slingriga branta stigar, men dom klarade det utan problem och genomförde dagens vandring med ett WOOW från en imponerad matte men jag tror att alla hundar var njöt av tur. Sammanlagt så tog det 3,5 timme för oss att ta oss runt med pauser och våran flottfärd, tur att man har runkeeper ibland haha? … tror i alla fall att vi alla hade en mysig dag och kände oss väldigt nöjda med oss själva efteråt

Rally o Hippo

 

Fika pause

 

Jag hade lyxen att komma hem till William som hade lagat mat o maten stod färdig på bordet? , chilli con cane bjöd han på.. så gott å välbehövligt ett den här dagen så nu har vi ätit mat, plockat bort krypande fästingar från Rally o duschat så nu sitter jag i soffan med datorn medans alla tjejerna ligger o sover. Å Ja… Rally snarkar högt o ljudligt bakom soffan ?. 

Det här inlägget postades i 2020, Clara, Hippo, Lix, promenad, Rally, tjejerna, Vandring och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *