Grattis Hippo o Lix på 3 år dagen

Idag är ingen vanlig dag… idag är det Hippo o Lix födelsedag ?. Min fina tjejer fyller 3år, det är helt galet vad tiden går fort… Dessa 2 hundar betyder allt för mig, jag har haft dom sen dom föddes så det är väldigt speciellt band till dom ? mina älskade hundar…

Lix o Hippo

Vi var även i skogen idag med Malin o hennes grabbar och tog lite härliga kort så jag kan lägga upp här ?. Det var ett tag sen jag skrev men det här hämta så mycket i december månad så jag har helt enkelt inte hunnit med, men nu tar vi nya tag ?.

Lix

Hippo

Rally

Clara

Rally, Hippo o Lix

Rally, Hippo o Lix

Clara

Här kommer vi

Lite roliga kort när vi kommer gående

Hippo o Lix

Rally o Clara

Dagens gruppbild ❤

Vi tog även lite kort inne på våran inglasade balkong

Hippo o matte busar

Det här inlägget postades i Clara, fotografering, Hippo, Lix, Rally, tjejerna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *