2018

2018 har varit ett händelserikt år med både upp och ner. Sorg, avsked, förändringar och massa lycka. Men det har gett mig insikt i vad som är viktigt och städat bort energitjuvar och människor som fått mig må dåligt. Men det är ju meningen att man skall bli stärkt av både med – och motgångar.

Det har även gett mig nya bekantskaper, fått mig att hittat mig själv och tron på mig. Börjat ett nytt jobb där jag tror väldigt bra ?. Även 2 flyttar på mindre än en månad i december pgr olika vattenläcka.

2019 kommer bli ett intressant år

Clara

Inom kenneln har 2018 varit i positiv anda, speciellt med mina små hjärtan ❤ Hippo o Lix som under året varit både BIR & BIM placerad samt att båda kan numera tituleras Finsk, Svensk Champion 2018.
Vi hoppas på ett år där alla fårvara friska och får rätt diagnoser om de blir sjuka.

Rally

Lix löper just nu och förhoppningsvis så blir det en parning och hoppas på småtassar i februari, hur det går får tiden utvisa och jag tar en dag i taget.

Clara o Rally

Mitt råd till alla, var dig själv och de som inte vill det de kan dra till…… hetare ställen. Mina hundar o min familj är min styrka och glädje. Betyder allt för mig ?❤

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er alla, hoppas alla era drömmar slår in!!!

Det här inlägget postades i 2018, Clara, Rally och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *