En efterlängtad promenad av tjejerna

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen dom senaste veckorna men det har hänt massor här…. med en veckas framförhållning så blev det en flytt för mig och tjejerna något som inte var planerat. Så det blev en väldig stressig vecka med att packa mina saker och fixa hjälp för att flytta.

Nu är flytten av klarad och vi har börja finna oss till rätta i vårt nya boende som är så mysigt och hemtrevligt, tror att hundarna också trivs här… Det är bara lite jobbigt för dom när grannarna går i porten och öppnar sina dörrar men jag tror det kommer bli bättre när dom blir vana vid ljuden.

Så blev det äntligen dags för deras efterlängtade promenad i alster så dom kunde få springa löst och bara vara efter allt flyttande o packande. Alla tjejerna njöt i fullo av att få springa omkring även fast det va lite kallt.

Hippo

Den underbaraste bilden idag ?

Rally i full fart

Clara leker tafatt med valpen Yori

Rally o Clara

Hippo står på huvudet ?

Lix

Hippo spatserar stolt

Rally

Zoom smög sig in bakom Lix ?

Fina fina Clara

Hippo

Clara

Clara o Yori

Min fina tjejligan ?

Det här inlägget postades i 2018, Clara, Hippo, Lix, promenad, Rally och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *