Utflykt till grottorna

Idag så lös solen så fint och det var varmt o gott ute…. så jag och Malin packade in hela hundligan i bilen och åkte iväg till Hökbergsfältet i Filipstad. Målet med våran lilla utflykt var att fota hundarna i grottorna finns där, men tyvärr så hade dom gjort om lite grann inne i grottan pga rasrisk sen vi var där sist… det var väl lite sämre o så hade dom tagit bort en jättefin ränna som fanns där inne förr, där jag fotade Clara, Rally och Dee sist. Jag hade hoppats på att få ett likadant kort idag med mina flickor… men det var bara att gilla läget. Det var JÄTTEBLÖTT o LERIGT inne i grottan så några leriga o skitiga tjejer fick jag med mig hem där ifrån och en JÄTTEBLÖT Clara som ramlade ner i en djup pöl med vatten, hon såg ut som en dränkt råtta ?. Tur i oturen att det var hon som ramlade i vattnet för hon älskar o bada så hon var ganska nöjd ändå 🙂 Botten av grottan är gjord av stockar och lera och under det så är det vatten, vattendjupet i grottan är 50 m och väldigt kallt.

men fina kort fick vi ialla fall ?

Vi sitter i gruvgången

Lix min egna söta lilla Sid ?

Clara

Inne i grottan

En bild till inne i grotta

Det här inlägget postades i 2018, Clara, grottorna, Hippo, Lix, promenad, Rally, skogen, tjejerna och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *