Vi har badat…

Jag har tagit året först bad… Helt otroligt. Jag brukar ha vad massor vi den här tiden av sommaren men inte i år… Det var skönt i vattnet när jag väl kom i 😂 jag fick sällskap av Clara som kom ut simmande till mig 2 gånger innan hon la sig på en sten på stranden o höll vakt där ifrån. Hippo stod på stranden kanten o visste inte hur hon skulle bete sig för att ta sig ut till mig utan av bli jätte blöt, tillslut så halkade hon i vattnet så hon blev blöt på ena sidan. Rally sprang omkring o letade mat medans jag simmade o när vi kom upp o började kasta pinnar till dom i vattnet så vaknade rally till liv o ville va med o leka… Det var svårt att hitta pinnar så rally hjälpte till o letade vara att hon hittade pinnar högst upp i ett träd som hon ville ha😂 så kollade hon på mig precis som matte jag har hittat en bra pinne, hämtar du den år mig?

Rally hittade en jätte bra pinne som hon ville ha 😂

Tror att alla hundar tyckte det var skönt o bada också… Eller ja alla utom Lix som gick på behörigt avstånd till vattnet för att inte råka bli utkastad av mig eller i puttad av nån av hundarna 😀 men i slutet när vi skulle hem så gick hon allt i vattnet o badade tassarna i alla fall haha

Clara
Clara
Rally, Hippo o Clara
Hippo
Lix
Vi har badat 😄
Clara o Rally

I morgon blir en ny dag med bad mot kvällen om vädret är bra… Vilket vi hoppas på då det var så gott o bada.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *